{0} reviews | Schrijf review

Fabula Rasa
Gent - Over Fabula Rasa

Sfeervolle zaak met buitenterras, ruime keuze uit vlees-, vis- en veggie-gerechten, ...

Ferdinand Lousbergskaai 134
9000 Gent

09 225 63 30
     

Restaurant Fabula Rasa

Wij verwelkomen onze gasten in een sfeervolle zaak met buitenterras aan de waterkant “de Visserij” met ruime keuze uit vlees-, vis- en veggie-gerechten. Een vaste eetkaart en aantrekkelijk suggestiebord doet iedereen watertanden … Alles wordt dan ook dagelijks vers aangevoerd en bereid in onze open keuken. Iedere dag maken we een lekkere dagschotel met soep, vlees, vis en/of vegetarisch. Deze is te verkrijgen tot 15 uur. Onze keuken zelf is doorlopend open van 12u tot 15u en van 17.30u tot 22u.

 

Boven zijn er twee nieuwe eetkamers, verbonden met een babbelborrelgang, waar u gezellig en aangenaam kunt tafelen. Ook voor feestjes, vergaderingen en groepsdineetjes staan die ter beschikking met een zitcapaciteit van +/- 40 personen. De kleintjes hebben ruime keuze aan strips en spelletjes.

 

Een muzikaal optreden en leuke tentoonstellingen staan regelmatig op onze kalender. Ons wekelijks Hapje-Tapje op vrijdagavond tussen 17u en 18u30 staan in het teken van uitblazen en socializen, met gratis hapjes en de dranken aan verminderde prijzen.

 

Op aanvraag organiseren wij feestjes, menu’s, recepties enz … naar de wensen van ons cliënteel.

 

Kortom, Fabula Rasa heet u van harte welkom!

 

U kan online een reservatie maken via volgende link:

https://www.tablebooker.be/restaurant/50536483/FABULA-RASA

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route